Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

 • ŠKODA OCTAVIA
  Újdonság a Škodától 2024.02.24.

  Továbbfejlesztett bestseller. Megérkezett az új Octavia

  A Škoda bemutatta legkelendőbb modelljének, a Škoda Octaviának az innovatív változatát, amely finom formai módosításokat, technológiai fejlesztéseket és fenntarthatóbb belső teret tartalmaz.

 • Škoda védjegy - A három tollat ​​hordozó ikonikus repülő nyíl
  Újdonság a Škodától 2023.12.15.

  A szárnyas nyíl évszázada

  Száz éve, 1923. december 15-én jegyezték be a Škoda védjegyet. A három tollat ​​hordozó ikonikus repülő nyíl a sebességet és a haladást szimbolizálta. Nézze meg, hogyan változott azóta a logó a Škoda autók motorháztetőjén.

 • Az új Škoda SUPERB
  Újdonság a Škodától 2023.11.08.

  Az új Škoda Superb: tér, kényelem és választás szabadsága

  Bemutatták a Škoda Superb negyedik generációját. Az új megjelenés mellett több helyet és kényelmet, valamint a legmodernebb technológiát kínál.

 • Az ÚJ ŠKODA KODIAQ bemutató
  Újdonság a Škodától 2023.10.02.

  Nézze meg az új Kodiaq modell premierjét – élőben!

  A Škoda népszerű SUV-ja a második generációba lép. Ez új dizájnt, több helyet és élvonalbeli csatlakoztathatóságot kínál. Nézze meg élőben a világpremiert október 4-én 18:45 CEST-kor.

 • ÚJ ŠKODA KODIAQ header_Francky_64c2238b
  Újdonság a Škodától 2023.09.30.

  Az új Kodiaq első vázlatai

  A népszerű Škoda Kodiaq SUV új generációja hamarosan teljes pompájában mutatkozik be. Mind az elődje, mind a többi Škoda SUV sikerére épít.

 • Did you catch all this summer news?
  Tippek 2023.09.16.

  Kvíz: Követte az idei nyár összes Škoda hírét?

  Véget ért a nyár, a Škoda autók világa tovább fejlődött, miközben legtöbben szabadságon voltunk. Követte a Škoda híreit? Nézze meg, milyen figyelmes volt a strandon. :)

 • frekvencia, hálózat
  Aktuális 2023.07.18.

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy új- és használtautó értékesítésünk kapacitása, elérhetősége átmenetileg korlátozott. Kérjük, hogy érdeklődésükkel, ajánlatkérésükkel kapcsolatosan e-mailt küldjenek az [email protected] e-mail-címre. Az ajánlatok megküldésével fennakadások, csúszások lehetnek, melyért ezúton is elnézést kérünk. Köszönjük szíves türelmüket és a megértésüket!

 • Enyaq rs
  Újdonság a Škodától 2023.02.08.

  7,351 kilométert driftelve állított fel a jégen két GUINNESS-világrekordot a Škoda Enyaq RS iV

  Két hivatalos jégdrift-világrekordot is felállított Enyaq RS iV modelljével, azaz sportos RS-családja második tisztán elektromos, akkumulátorhajtású tagjával a ŠKODA. A GUINNESS WORLD RECORDS egyaránt megerősítette „A leghosszabb folyamatos járműves drift jégen”, illetve „A leghosszabb folyamatos járműves drift jégen elektromos járművel” rekordjait, amelyeket 2023. január 19-én, csütörtökön, Richard Meaden brit autós újságíró állított fel a svédországi Östersund melletti Stortjärnen-tó jegén kialakított 188,496 méteres körpályáján.

 • Enyaq töltés
  Újdonság a Škodától 2022.11.04.

  Az Akkumulátorok második élete

  Lejárt elektromos autójának akkumulátor élettartama? Ne dobja ki!  A Skoda okos megoldással állt elő a „halott” akkumulátorokra.

 • 2030
  Újdonság a Škodától 2022.09.21.

  A ŠKODA bemutatta a fenntartható mobilitás felé vezető útitervét

  Töretlenül folytatja a ŠKODA AUTO a vállalat szén-dioxid-mentesítését, amit „NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030” koncepciója keretében holisztikus cselekvési tervvel is támogat. Az elektromobilitási átállás felgyorsítása mellett az akkumulátorhajtású elektromos járművek hosszú távon fenntartható előállítása és üzemeltetése áll a középpontban, a kapcsolódó beszállítói láncolatokat is beleértve. Ennek megvalósítása érdekében a ŠKODA továbbra is elkötelezett például az újrahasznosítható anyagok alkalmazása, illetve az elektromos járművek nagyfeszültségű akkumulátorainak következetes újrahasznosítása mellett.

 • Valter Attila
  Aktuális 2022.09.07.

  „Gratulálunk Ati!” – sok sikert kíván Valter Attilának új csapatában a Škoda Magyarország

  Mint az már a magyar sajtót is bejárta: a magyar kerékpározás egyik legmeghatározóbb alakja 3 éves szerződést kötött az idén már 42 győzelemnél járó Jumbo-Visma nevű holland csapattal. A ŠKODA és a kerékpározás közös története pedig Valter Attila szenzációs átigazolását követően is tovább folytatódik.

 • Vision 7S
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.08.31.

  ŠKODA VISION 7S – Az új formai nyelvezet és 600 kilométer feletti hatótáv

  – Hétüléses VISION 7S tanulmányával a ŠKODA első alkalommal kínál konkrét bepillantást a márka új formai nyelvezetébe, amelyet masszivitás, funkcionalitás és hitelesség jellemez. A VISION 7S egyben az első ŠKODA, amely matt külső színt kapott. Utasterének hangulatát hosszú távon fenntartható előállítású anyagok és interaktív felületek határozzák meg. 89 kWh energiatároló képességű akkumulátorának köszönhetően a koncepciójármű több mint 600 kilométer hatótávot kínál a WLTP-ciklus szerint.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.