Mentes és Társai Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. A Škoda bemutatta a vadonatúj, teljesen új akkumulátorral hajtott Elroq első sziluettjét
2024.06.02.
Újdonság a Škodától

A Škoda bemutatta a vadonatúj, teljesen új akkumulátorral hajtott Elroq első sziluettjét

A Škoda Auto közzétette a vadonatúj Elroq első hivatalos sziluettjeit. A teljesen elektromos kompakt SUV a Škoda első sorozatgyártású modellje, amely a "Modern Solid" (modern és szilárd) formanyelvet alkalmazza. A minimalista külső a robusztusságot, a funkcionalitást és a hitelességet ötvözi, miközben a biztonság és az erő érzetét közvetíti. A Škoda Elroq 2024 őszén esedékes világpremierje a Škoda új e-modell kampányának kezdetét jelenti, amelynek keretében a következő években hat akkumulátoros elektromos modell kerül piacra.

ŠKODA ELROQ

 „A Škodánál a design fontos része a márkaidentitásnak, és sikerünk egyik fő tényezője. A kulcsfontosságú látványelemek folyamatos fejlesztése egyszerre igényes és izgalmas feladat. Emiatt a csapatommal örömmel mutatjuk be az első Škoda modell előzetesét, amely magában foglalja az új Modern Solid formanyelvet, például a Tech-Deck Face-t és a robusztusabb összképet. Ráadásul portfóliónkban ez az első autó, amelynek éles kontúrú motorháztetőjén Škoda felirat látható. Kétségtelen, hogy vadonatúj Elroqunk új hangot ad, és igazi szemet gyönyörködtető.”

Oliver Stefani, a Škoda Auto Design vezetője

Új orr-rész Škoda felirattal és Tech-Deck előlappal

A Škoda Elroq elejét osztott fényszórók kialakítása jellemzi. A karcsúbb felső rész egyenletesen folytatódik a szárnyakba. A Škoda felirat mostantól a motorháztetőn is jól láthatóan jelenik meg, tükrözve a Škoda vállalati arculatát. Az innovatív Tech-Deck Face a hagyományos Škoda hűtőrács modern, felismerhető újraértelmezése, laposabb és szélesebb megjelenéssel. Emellett a jármű nagyméretű kerekei erősítik robusztus megjelenését, és a korszerű LED Matrix fényszórók teszik teljessé a Škoda Elroq markáns megjelenését.

Az innovatív dizájn találkozik a MEB technikával

Az Elroq lesz a harmadik Škoda modell, amely a Volkswagen csoport MEB moduláris elektromosautó platformjára épül, az Enyaq és az Enyaq Coupé után. Ugyanakkor a Karoq elektromos megfelelője indítja el a cseh autógyártó új e-mobilitási kampányát, amelynek keretében az elkövetkező években hat akkumulátoros-elektromos modellt terveznek. A vadonatúj kompakt SUV tágas belső térrel és kivételes praktikummal rendelkezik majd, összhangban a kényelmet és funkcionalitást célzó elkötelezettséggel, amelyet a márka képvisel.


A Škoda Elroq világpremierjét idén ősszel tartják.


https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/skoda-releases-the-first-silhouette-of-the-all-new-battery-electric-elroq/


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.