Mentes és Társai pillanatok az autógyártásból: műszerfal összeszerelése

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. pillanatok az autógyártásból: műszerfal összeszerelése
2024.05.05.
Bemutatkozó

pillanatok az autógyártásból: műszerfal összeszerelése

Tekintse meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a Škoda autók. Az egyik első nagy alkatrész, amely a hegesztett és festett karosszériába kerül, a teljes műszerfal. "Pillanatok az autógyártásból" sorozatunk legújabb epizódját olvashatja és nézheti meg.

Škoda - percek az autógyártásból

Talán meglepődik, ha megtudja, hogy a műszerfal az egyik első nagy alkatrész, amelyet a gyártási folyamat során beépítenek egy autóba. Valójában ez teljesen logikus: később, ahogy az autó „teljesebb” lesz, már nem lenne hely egy ekkora méretű alkatrész beépítésére. A teljes műszerfalegység egyszerre kerül beépítésre, beleértve a kijelző egységet, az infotainment kijelzőt, a kesztyűtartót és egyéb elemeket. Az egyetlen darab, ami hiányzik ahhoz a Kodiaqhoz, amelynek gyártási útját követjük, az a kormánykerék, amely később kerül bele. A műszerfal nehéz, és egy speciális manipulátor segítségével kerül a helyére.


Az erről készült videót itt tudja megtekinteni:

https://youtu.be/Rr9C5mwB5wI



Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.