Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

 • Az autóknak fekete dobozai vannak. Milyen adatokat gyűjtenek?
  Újdonság a Škodától 2024.06.21.

  Az autóknak fekete dobozai vannak. Milyen adatokat gyűjtenek?

  Júliustól minden EU-ban értékesített új autót eseményadatrögzítővel (EDR) kell felszerelni. A cél a balesetek kivizsgálásának megkönnyítése. Hogyan működnek az autók fekete dobozai, és hol találjuk meg őket?

 • ŠKODA ELROQ
  Újdonság a Škodától 2024.06.02.

  A Škoda bemutatta a vadonatúj, teljesen új akkumulátorral hajtott Elroq első sziluettjét

  A Škoda Auto közzétette a vadonatúj Elroq első hivatalos sziluettjeit. A teljesen elektromos kompakt SUV a Škoda első sorozatgyártású modellje, amely a "Modern Solid" (modern és szilárd) formanyelvet alkalmazza. A minimalista külső a robusztusságot, a funkcionalitást és a hitelességet ötvözi, miközben a biztonság és az erő érzetét közvetíti. A Škoda Elroq 2024 őszén esedékes világpremierje a Škoda új e-modell kampányának kezdetét jelenti, amelynek keretében a következő években hat akkumulátoros elektromos modell kerül piacra.

 • Fajt üzletház - gyereknapi esemény, támogató: Menes és Társai
  Újdonság a bemutatóteremből 2024.05.23.

  Első együttműködésünk a kerület kedvencével: Fajt üzletház gyereknap!

  Örömünkre szolgál, hogy együttműködő partnere lehetünk. :) Reméljük lesz még folytatás. :)

 • Škoda - percek az autógyártásból
  Bemutatkozó 2024.05.19.

  Pillanatok az autógyártásból: karosszéria a hegesztőműhelyben

  Tekintse meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a Škoda autók. "Pillanatok az autógyártásból" sorozatunkban bemutatjuk, hogyan készül a Škoda Kodiaq. Ez a rész a hegesztőműhelyből származik, ahol az autó karosszériáját gyártják.

 • Škoda - percek az autógyártásból
  Bemutatkozó 2024.05.12.

  Pillanatok az autógyártásból: karosszériafestés

  Tekintse meg lépésről lépésre hogyan készülnek a Škoda autók. A kamera ezúttal a fényezőben van, ahol egy Škoda Kodiaq karosszériája kap színes borítást.

 • Škoda - percek az autógyártásból
  Bemutatkozó 2024.05.05.

  pillanatok az autógyártásból: műszerfal összeszerelése

  Tekintse meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a Škoda autók. Az egyik első nagy alkatrész, amely a hegesztett és festett karosszériába kerül, a teljes műszerfal. "Pillanatok az autógyártásból" sorozatunk legújabb epizódját olvashatja és nézheti meg.

 • Škoda - percek az autógyártásból
  Bemutatkozó 2024.05.02.

  Pillanatok az autógyártásból: szélvédő beszerelése

  Tekintse meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a Škoda autók. A Škoda Kodiaq első és hátsó szélvédőjét a gyártási folyamat meglehetősen korai szakaszában kapja meg. Tekintse meg, milyen gyorsan szerelik fel őket a "Pillanatok az autógyártásból" sorozatunkban.

 • Az ÚJ ŠKODA SUPERB
  Újdonság a Škodától 2024.04.20.

  Ismerkedjen meg az új Superb Combival

  Az új autók bemutatása újságíróknak, YouTube-osoknak és influencereknek a bevezetés szerves része. A világpremiert, amikor még a szaksajtó is először pillantja meg az autót, tesztvezetéses bemutatók követik, amikor az újságírók beülhetnek a volán mögé. A Škoda Storyboard anyagából megmutatjuk, hogy néz ki ez a fajta esemény.

 • ŠKODA 65 éves Octavia és Felicia modelljejölés
  Újdonság a Škodától 2024.04.13.

  Az Octavia és Felicia 65. évfordulója: két ikonikus modelljelölésa Škoda gazdag örökségében

  Idén van a 65. évfordulója annak, hogy két ikonikus modellmegjelölés elfoglalta a helyét a Škoda Auto jelenlegi korszakában: az Octavia és a Felicia. Mindkét járművet először az 1959. márciusi Genfi Autószalonon, majd Lipcsében mutatták be a nagyközönségnek. Az 1996-ban bemutatott modern Škoda Octavia négy generációja során több mint hétmillió vásárlót vonzott több mint 60 piacon.

 • ÚJ ŠKODA KODIAQ header_Francky_64c2238b
  Újdonság a Škodától 2023.09.30.

  Az új Kodiaq első vázlatai

  A népszerű Škoda Kodiaq SUV új generációja hamarosan teljes pompájában mutatkozik be. Mind az elődje, mind a többi Škoda SUV sikerére épít.

 • Did you catch all this summer news?
  Tippek 2023.09.16.

  Kvíz: Követte az idei nyár összes Škoda hírét?

  Véget ért a nyár, a Škoda autók világa tovább fejlődött, miközben legtöbben szabadságon voltunk. Követte a Škoda híreit? Nézze meg, milyen figyelmes volt a strandon. :)

 • frekvencia, hálózat
  Aktuális 2023.07.18.

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy új- és használtautó értékesítésünk kapacitása, elérhetősége átmenetileg korlátozott. Kérjük, hogy érdeklődésükkel, ajánlatkérésükkel kapcsolatosan e-mailt küldjenek az [email protected] e-mail-címre. Az ajánlatok megküldésével fennakadások, csúszások lehetnek, melyért ezúton is elnézést kérünk. Köszönjük szíves türelmüket és a megértésüket!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.