Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

  • ÚJ ŠKODA KODIAQ header_Francky_64c2238b
    Újdonság a Škodától 2023.09.30.

    Az új Kodiaq első vázlatai

    A népszerű Škoda Kodiaq SUV új generációja hamarosan teljes pompájában mutatkozik be. Mind az elődje, mind a többi Škoda SUV sikerére épít.

  • Did you catch all this summer news?
    Tippek 2023.09.16.

    Kvíz: Követte az idei nyár összes Škoda hírét?

    Véget ért a nyár, a Škoda autók világa tovább fejlődött, miközben legtöbben szabadságon voltunk. Követte a Škoda híreit? Nézze meg, milyen figyelmes volt a strandon. :)

  • frekvencia, hálózat
    Aktuális 2023.07.18.

    Tisztelt Ügyfeleink!

    Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy új- és használtautó értékesítésünk kapacitása, elérhetősége átmenetileg korlátozott. Kérjük, hogy érdeklődésükkel, ajánlatkérésükkel kapcsolatosan e-mailt küldjenek az [email protected] e-mail-címre. Az ajánlatok megküldésével fennakadások, csúszások lehetnek, melyért ezúton is elnézést kérünk. Köszönjük szíves türelmüket és a megértésüket!

  • Enyaq rs
    Újdonság a Škodától 2023.02.08.

    7,351 kilométert driftelve állított fel a jégen két GUINNESS-világrekordot a Škoda Enyaq RS iV

    Két hivatalos jégdrift-világrekordot is felállított Enyaq RS iV modelljével, azaz sportos RS-családja második tisztán elektromos, akkumulátorhajtású tagjával a ŠKODA. A GUINNESS WORLD RECORDS egyaránt megerősítette „A leghosszabb folyamatos járműves drift jégen”, illetve „A leghosszabb folyamatos járműves drift jégen elektromos járművel” rekordjait, amelyeket 2023. január 19-én, csütörtökön, Richard Meaden brit autós újságíró állított fel a svédországi Östersund melletti Stortjärnen-tó jegén kialakított 188,496 méteres körpályáján.

  • Enyaq töltés
    Újdonság a Škodától 2022.11.04.

    Az Akkumulátorok második élete

    Lejárt elektromos autójának akkumulátor élettartama? Ne dobja ki!  A Skoda okos megoldással állt elő a „halott” akkumulátorokra.

  • 2030
    Újdonság a Škodától 2022.09.21.

    A ŠKODA bemutatta a fenntartható mobilitás felé vezető útitervét

    Töretlenül folytatja a ŠKODA AUTO a vállalat szén-dioxid-mentesítését, amit „NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030” koncepciója keretében holisztikus cselekvési tervvel is támogat. Az elektromobilitási átállás felgyorsítása mellett az akkumulátorhajtású elektromos járművek hosszú távon fenntartható előállítása és üzemeltetése áll a középpontban, a kapcsolódó beszállítói láncolatokat is beleértve. Ennek megvalósítása érdekében a ŠKODA továbbra is elkötelezett például az újrahasznosítható anyagok alkalmazása, illetve az elektromos járművek nagyfeszültségű akkumulátorainak következetes újrahasznosítása mellett.

  • Valter Attila
    Aktuális 2022.09.07.

    „Gratulálunk Ati!” – sok sikert kíván Valter Attilának új csapatában a Škoda Magyarország

    Mint az már a magyar sajtót is bejárta: a magyar kerékpározás egyik legmeghatározóbb alakja 3 éves szerződést kötött az idén már 42 győzelemnél járó Jumbo-Visma nevű holland csapattal. A ŠKODA és a kerékpározás közös története pedig Valter Attila szenzációs átigazolását követően is tovább folytatódik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.