Mentes és Társai Pillanatok az autógyártásból: szélvédő beszerelése

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Pillanatok az autógyártásból: szélvédő beszerelése
2024.05.02.
Bemutatkozó

Pillanatok az autógyártásból: szélvédő beszerelése

Tekintse meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a Škoda autók. A Škoda Kodiaq első és hátsó szélvédőjét a gyártási folyamat meglehetősen korai szakaszában kapja meg. Tekintse meg, milyen gyorsan szerelik fel őket a "Pillanatok az autógyártásból" sorozatunkban.

Škoda - percek az autógyártásból

Miközben az autó belsejébe beépítik a kárpitozott burkolatot (a tetőborítást később nem lehet beszerelni), a munkások az első és a hátsó szélvédőt szerelik fel. A Kodiaq gyártósorának ez a következő lépése meglepően gyors, az üveget az előkészített karosszériára ragasztják, és a szakképzett szerelők egy szempillantás alatt befejezik a munkát. A legfontosabb dolog, amire figyelniük kell, az az illesztési szélesség, amelyet egy egyszerű kalibráló eszközzel végeznek. A hátsó szélvédő felszerelése gyorsabb, mivel az alkatrész valamivel kisebb és könnyebb.


A videót itt tudja megtekinteni:

https://youtu.be/MlYUozuNE1M


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.