Mentes és Társai Ismerkedjen meg az új Superb Combival

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Ismerkedjen meg az új Superb Combival
2024.04.20.
Újdonság a Škodától

Ismerkedjen meg az új Superb Combival

Az új autók bemutatása újságíróknak, YouTube-osoknak és influencereknek a bevezetés szerves része. A világpremiert, amikor még a szaksajtó is először pillantja meg az autót, tesztvezetéses bemutatók követik, amikor az újságírók beülhetnek a volán mögé. A Škoda Storyboard anyagából megmutatjuk, hogy néz ki ez a fajta esemény.

Az ÚJ ŠKODA  SUPERB

A Škoda egyik legújabb termékét – a Superb Combit – márciusban 26 ország 350 újságírójának mutatta be a portugál fővárosban, Lisszabonban és környékén. Ötven autót állt eléjük. Különféle motorverziók, köztük a plug-in hibrid iV változat és felszereltségi szintek kerültek elérhetővé.

Image

„A Škoda számára ez kulcsfontosságú része egy új autó bevezetésének. A vezető autós és életmód-újságírók először tapasztalhatják meg az új Superb Combit, tesztelhetik a különböző hajtásláncokat, és első kézből ismerhetik meg az új autó előnyeit. Becslések szerint a jelentéseik médiában olvasók, nézők és hallgatók millióira terjed ki” – mondja Vítězslav Kodym, a Škoda termékkommunikációs vezetője.

A rendezvény ideje alatt az újságírók és az influencerek hozzáférhetnek a fejlesztési, marketing és a modellválaszték szakembereihez. Az autók tesztvezetése közben a meghívott vendégeknek lehetőségük nyílik saját tartalmaikat lefényképezni vagy filmezni, így a tervezés egyik kulcsfontosságú szempontja, hogy rengeteg vonzó helyszínnel rendelkező tesztvezetési útvonalat találjanak. A Superb Combi esetében ezek a helyszínek Cabo da Roca, a gyönyörű Atlanti-óceán partvidékén található fok és maga Lisszabon volt. Az ajánlott útvonalak többféle úttípust érintenek, a városi utcáktól az országutakig és autópálya-szakaszokig.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

„Fontos, hogy az újságíróknak lehetőségük legyen az új autó minél több változatát tesztelni. Már csak azért is, mert a Superb motorházteteje alá először kerül egy enyhe hibrid motor , valamint egy második generációs plug-in hibrid, amelynek tisztán elektromos hatótávja meghaladja a 100 km-t” – mondja Vítězslav Kodym. A különféle úttípusok arra invitálják, hogy kipróbálja a futómű beállításait és a vezetési módokat, amelyek az új Superbben gyorsan és kényelmesen válthatók az egyik Smart Dial elforgatásával .

Image

A tapasztalt autós újságírókat persze nem csak az autó kezelhetősége érdekli. Megvizsgálják és tesztelik az összes tárolórekeszt, kipróbálják a Simply Clever megoldásokat – például a kartámaszban elhelyezett kijelzőtisztítót –, és tesztelik a csomagtartó méretét és az összes ülésen a helyet.

Az új autókkal kapcsolatos sajtóbemutató másik fontos eleme a Škoda különböző részlegeinek szakértői, akik a szakterületükön felmerülő kérdésekre válaszolnak. Szakértőkként, akik közvetlenül részt vettek a bemutatott autó vagy alkatrészeinek fejlesztésében, tisztázhatják az újságírók esetleges kérdéseit. A Superb esetében a fő vitatéma a motorok , a futómű, a Smart Dials képességei, a HMI-frissítés és az új segédrendszerek voltak.
 
„A Superb belső égésű motoros autóink zászlóshajója. A legújabb modell egy sor innovációt és Simply Clever megoldást kínál. Nagyon fontosak számunkra az autót tesztelő több száz újságíró visszajelzései, csakúgy, mint a nyomtatott és elektronikus médiában megjelent későbbi jelentéseik, amelyek kiváló útmutatást jelenthetnek az ügyfelek számára” – összegzi Vítězslav Kodym.

Image

Mivel a bemutatott autó egy Superb Combi volt, a Škoda úgy érezte, helytelen lenne, ha a Superb-dinasztia ősatyja , a Škoda Superb OHV 3000 limuzin hiányozna a rendezvényről. A Škoda Múzeum által kölcsönadott fekete szépség 1939-ben épült, és annak a hagyománynak a bemutatására szolgált, hogy a mai ilyen nevű autók folytatódnak. Még az újságírók rendelkezésére állt telekocsizáshoz és csoportképekhez. Miközben Lisszabon utcáin cirkált, megfordult, és gyönyörködtető pillantásokat vetett a portugál főváros lakóira és más sofőreire. Külön élmény volt vezetni az impozáns elejű, hangulatos utastérrel rendelkező veteránautót.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.