Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Nagycsaládos csomaggal felszerelt KODIAQ állami támogatással
2019.04.23.
Újdonság a ŠKODA-ról

Nagycsaládos csomaggal felszerelt KODIAQ állami támogatással

Az idén július elsején hatályba lépő törvénymódosításnak - mellyel a nagycsaládosoknak legalább 7 személyes autó vásárlásához legfeljebb 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogaztást biztosít, a jármű árának maximum 50 százalékáig az állam - a ŠKODA választékából a KODIAQ 7 személyes változata felel meg. Márkakereskedésünk egyedi kedvezményt kínál a nagycsaládosok részére.

Skoda Kodiaq - nagycsaládosoknak

A ŠKODA számára a márka történetének kezdete óta fontos volt a családokkal való törődés, az igényeiknek megfelelő komfortos, korszerű és biztonságos autók tervezése és gyártása. Elegendő csak a legendás Octavia és 1000MB modellekre visszagondolni, de napjaink modellválasztékának kialakításánál is fontos szempont volt a családos felhasználók teljes körű kiszolgálása. Bár a ŠKODA jelenlegi választékában megtalálható modellek gyakorlatilag egytől-egyig megfelelnek egy modern család elvárásainak, az állami támogatás igénybevételének azonban alapvető feltétele a legalább hét személyes utastér, melyhez a 3. üléssorral bővített KODIAQ modell felel meg a palettánkból. A márkára jellemző tágas utastere mellett a kategória legnagyobb csomagterével is rendelkezik, így nemcsak a gyerekülés, de a babakocsi is kényelmesen befér az autóba.

A KODIAQ hétszemélyes változatához kialakításra került egy akciós "nagycsaládos csomag" is, melyet ~99%-os kedvezménnyel biztosítunk a KODIAQ Ambition és Style felszereltségű autóinkhoz. A csomagban megtalálható extrafelszereltségek ajánlott fogyasztói ára 610.870,-Ft, melyet most az akció keretében 6.100,-Ft-ért kínálunk.

Az akcióban meghierdetett "nagycsaládos csomag" tartalma:

  • hétüléses kivitel
  • proaktív utasvédelmi rendszer: ütközésveszély esetén felhúzza az ablakokat és előfeszíti a biztonsági övet
  • ISOFIX gyermekülés rögzítési pontok elöl (hátul már a széria része)
  • biztonsági öv kontroll a harmadik üléssorhoz
  • oldallégzsákok hátul
  • családi csomag I.: elektronikus gyerekzár, napfényrolók a hátsó ablakokon
  • hulladéktároló az első ajtókban
  • tablettartó

A támogatási kérelmet a rendelet szerint 2019. július 1-től lehet benyújtani az Államkincstár felé, azonban  márkakereskedésünknél lehetőség van előszerződés kötésére. A nagycsaládos csomagot a feltüntetett kedvezményes áron azon nagycsaládosok vehetik igénybe, akik az állami szerzési támogatásra jogosultak és jogosultságukat az Államkincstár által kiállított határozattal érvényesítik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.