Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

 • Veszélyes mikroalvás: Hasznos tippek az éberség megőrzéséhez
  Újdonság a Škodától 2024.06.30.

  A mikroalvás sok halálos balesetet okozott. Bár a mikroalvás még mindig nem teljesen érthető, a biztonsági szakértők egyetértenek abban, hogy az egyetlen hatékony megelőzés az elegendő pihenés.

  Sok sofőr tapasztalta már a helyzetet. Órák óta vezetsz, éjszaka van, és most nem vagy messze otthonodtól. Alig van forgalom, az utasaid már rég elaludtak, a rádió mintha ugyanazokat a dalokat játssza újra és újra. Hirtelen leesik a fejed. A másodperc töredéke után felébred, és megrántja a kormányt, hogy megállítsa az autót az útról. Ez a mikroalvás.

 • Az autóknak fekete dobozai vannak. Milyen adatokat gyűjtenek?
  Újdonság a Škodától 2024.06.21.

  Az autóknak fekete dobozai vannak. Milyen adatokat gyűjtenek?

  Júliustól minden EU-ban értékesített új autót eseményadatrögzítővel (EDR) kell felszerelni. A cél a balesetek kivizsgálásának megkönnyítése. Hogyan működnek az autók fekete dobozai, és hol találjuk meg őket?

 • ŠKODA ELROQ
  Újdonság a Škodától 2024.06.02.

  A Škoda bemutatta a vadonatúj, teljesen új akkumulátorral hajtott Elroq első sziluettjét

  A Škoda Auto közzétette a vadonatúj Elroq első hivatalos sziluettjeit. A teljesen elektromos kompakt SUV a Škoda első sorozatgyártású modellje, amely a "Modern Solid" (modern és szilárd) formanyelvet alkalmazza. A minimalista külső a robusztusságot, a funkcionalitást és a hitelességet ötvözi, miközben a biztonság és az erő érzetét közvetíti. A Škoda Elroq 2024 őszén esedékes világpremierje a Škoda új e-modell kampányának kezdetét jelenti, amelynek keretében a következő években hat akkumulátoros elektromos modell kerül piacra.

 • Fajt üzletház - gyereknapi esemény, támogató: Menes és Társai
  Újdonság a bemutatóteremből 2024.05.23.

  Első együttműködésünk a kerület kedvencével: Fajt üzletház gyereknap!

  Örömünkre szolgál, hogy együttműködő partnere lehetünk. :) Reméljük lesz még folytatás. :)

 • Škoda - percek az autógyártásból
  Bemutatkozó 2024.05.19.

  Pillanatok az autógyártásból: karosszéria a hegesztőműhelyben

  Tekintse meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a Škoda autók. "Pillanatok az autógyártásból" sorozatunkban bemutatjuk, hogyan készül a Škoda Kodiaq. Ez a rész a hegesztőműhelyből származik, ahol az autó karosszériáját gyártják.

 • Škoda - percek az autógyártásból
  Bemutatkozó 2024.05.12.

  Pillanatok az autógyártásból: karosszériafestés

  Tekintse meg lépésről lépésre hogyan készülnek a Škoda autók. A kamera ezúttal a fényezőben van, ahol egy Škoda Kodiaq karosszériája kap színes borítást.

 • Škoda - percek az autógyártásból
  Bemutatkozó 2024.05.05.

  pillanatok az autógyártásból: műszerfal összeszerelése

  Tekintse meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a Škoda autók. Az egyik első nagy alkatrész, amely a hegesztett és festett karosszériába kerül, a teljes műszerfal. "Pillanatok az autógyártásból" sorozatunk legújabb epizódját olvashatja és nézheti meg.

 • Škoda - percek az autógyártásból
  Bemutatkozó 2024.05.02.

  Pillanatok az autógyártásból: szélvédő beszerelése

  Tekintse meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a Škoda autók. A Škoda Kodiaq első és hátsó szélvédőjét a gyártási folyamat meglehetősen korai szakaszában kapja meg. Tekintse meg, milyen gyorsan szerelik fel őket a "Pillanatok az autógyártásból" sorozatunkban.

 • Az ÚJ ŠKODA SUPERB
  Újdonság a Škodától 2024.04.20.

  Ismerkedjen meg az új Superb Combival

  Az új autók bemutatása újságíróknak, YouTube-osoknak és influencereknek a bevezetés szerves része. A világpremiert, amikor még a szaksajtó is először pillantja meg az autót, tesztvezetéses bemutatók követik, amikor az újságírók beülhetnek a volán mögé. A Škoda Storyboard anyagából megmutatjuk, hogy néz ki ez a fajta esemény.

 • ŠKODA 65 éves Octavia és Felicia modelljejölés
  Újdonság a Škodától 2024.04.13.

  Az Octavia és Felicia 65. évfordulója: két ikonikus modelljelölésa Škoda gazdag örökségében

  Idén van a 65. évfordulója annak, hogy két ikonikus modellmegjelölés elfoglalta a helyét a Škoda Auto jelenlegi korszakában: az Octavia és a Felicia. Mindkét járművet először az 1959. márciusi Genfi Autószalonon, majd Lipcsében mutatták be a nagyközönségnek. Az 1996-ban bemutatott modern Škoda Octavia négy generációja során több mint hétmillió vásárlót vonzott több mint 60 piacon.

 • Škoda Epiq
  Újdonság a Škodától 2024.03.31.

  Ez lesz a Škoda Epiq. Tudjon meg többet

  A Škoda bemutatta a jövő elektromos autójának tervezési tanulmányát. A városi SUV crossover neve Škoda Epiq lesz, a végleges dizájn pedig jövőre derül ki.

 • ŠKODA kezelőszervek
  Újdonság a Škodától 2024.03.17.

  Új kezelőszervek a Škoda autókhoz: egyetlen rendszer, de testreszabható

  A Škoda fokozatosan új felhasználói felületet vezet be autói fedélzeti rendszereihez. Ez nem csak könnyebben használható, hanem sokkal több személyre szabási lehetőséget is kínál.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.