Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 2020.03.20. Tájékoztató
2020.03.20.
Aktuális autószalon-információk

2020.03.20. Tájékoztató

A világjárványt kiváltó COVID-19 koronavírus ferzőzéssel kapcsolatosan életbe lépő rendkívüli helyezttel kapcsolatosan szeretnénk megosztani Önökkel a jelenleg aktuális információinkat és legfontosabb intézkedéseinket.

Mentes és Társai - megváltozott nyitvatartás

A változó jogszabályoknak megfelelően, a lehetőségekhez mérten igyekszünk maximálisan helytállni minden részlegünkön szem előtt tartva ügyfeleink és munkatársaink biztonságát.

 

Nyitvatartásunkat kénytelenek voltunk módosítani. Szalonunkat 15:00 órakor bezárjuk. Ezután ügyfelet már nem engedhetünk be, de kollégáink 17:00-ig telefonon elérhetők.

 

Műhelyünk nem áll le! Ameddig csak lehet, fenntartjuk az ügyféligények, munkák szerinti létszámot, de szerviztanácsadóink jelenlétét várhatóan szabadságolással módosítanunk kell. Szolgáltatásainkkal kapcsolatosan kollégáink telefonon és elektronikus levélben további intézkedésekig 17:00-ig elérhetők lesznek. Az alkatészellátás nehézségekbe ütközhet, így az eddig megszokott határidőket nem mindig tudjuk majd vállalni. Az esetleges csúszásokért elnézést, megértést szeretnénk kérni.

 

Értkesítőink létszámát szabadságolással, vagy munkaerő-átcsoportosításssal várhatóan módosítanunk kell. Kollégáink márkakereskedésünkben a lehető legkevesebb személyes kontakttal, lehetőség szerint elektronikus levélben és telefonon elérhetők. Szerződéskötés és gépjárművek átadása egyeztetett időpontban 15:00-ig lehetséges. Tesztvezetést, gépjárműbemutatást további intézkedésekig felfüggesztjük.

 

A Volkswagen Konszern márkái – így a Skoda – európai gyártóüzemeiben a termelést átmenetileg felfüggesztették, gyári megrendelésű gépjárművek értékesítésére a felfüggesztés időtartama alatt nincs lehetőségünk, illetve a már megrendelt gépjárművek esetében szállítási nehézségekkel kell számolni.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megrendelt, de még le nem szállított, át nem adott gépkocsik esetében teljesítésünk komoly akadályokba ütközik.

 

A gyári leállás azokat az autókat érinti, melyek megrendelése a részünkről megtörtént, de nem kerültek legyártásra, vagy már legyártásra kerültek, de még nem érkeztek be az országba. A szállítási határidőnk ebben az esetben a tegnapi tájékoztatás szerint várhatóan 10 héttel kitolódik.

 

A Kormányhivatalok korlátozó intézkedései érintik a már ebben a hónapban átadásra tervezett, telephelyünkre beérkezett gépjárműveket is. Az eddigi megszokott gyakorlattól eltérően időpont nélkül az Okmányirodák nem fogadnak jelenleg minket sem, legkorábbi időpontot 2020. április végére kaptunk. Amennyiben az átadási dokumentációink rendelkezésre állnak, akkor természetesen a lehetőségeinkhez mérten mielőbb szeretnénk átadni a gépjárműveket. Ebben az Önök együttműködését szeretnénk kérni, és a csúszások, esetleges kellemetlenségek miatt számítunk a megértésükre is.

 

Természetesen a fertőzések megelőzéséhez szükséges intézkedéseket bevezettük, azokat betartjuk, a személyes kontatokat minimálisra szorítjuk.

 

 

Budapest, 2020. március 20.

 

 

Mentes és Társai Kft. vezetősége

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.