Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. KARÁCSONYI INSPIRÁCIÓ ŠKODA LOGÓVAL
2021.12.06.
Tartozékhíradó

KARÁCSONYI INSPIRÁCIÓ ŠKODA LOGÓVAL

A karácsonyi ajándékok megtalálása nem könnyű feladat. Ezért egy kis inspiráció biztosan jól jön. Ezeknek a ŠKODA márkajelzésű ajándékoknak mindenki örülni fog, nem csak az autósok és a márka rajongói.

ŠKODA Christmas inspirations

A motorsport rajongóinak

A ŠKODA motorsport hagyományai gazdagok, így nem csoda, hogy a cseh autógyártó webáruházában saját részleggel rendelkezik. Itt a gyári csapat színeiben nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek (sőt, még a kisgyerekek) számára is találnak *ruházatot, stílusos kiegészítőket, mint például az elegáns ŠKODA Motorsport *karóra (természetesen kronográf funkcióval), vagy olyan praktikus tárgyakat, mint egy *összecsukható külőke, hogy kényelmesebbé tegye a rali időmérő edzés nézését.

Image

Gyerekeknek

Karácsonykor elsősorban a gyerekek kapják az ajándékokat. Örülhetnek az autómodellek valamelyikének, de olyan apróságoknak is, mint egy *hátizsák vagy egy stílusos sapka. Aztán pedig egy lábbalhajtós kisautóval vagy kerékpárral játszhatnak.

Image

ŠKODA rajongóknak

Egy igazi ŠKODA rajongó értékelni fogja a márka valamelyik jelenlegi vagy legendás autójának gyönyörű modelljét. Ezek 1:43-as méretarányban kaphatók, néhány *kivételes modell 1:18-as méretarányban is. 

Image

Valami praktikus, amit magával vihet

A praktikus ajándékoknak is megvan a maguk bája. Ajándéktárgyaink között megtalálja a stílusos női és férfi *pénztárcákat, *irattáskákat, valamint bögréket, sőt, még olyan modern technológiát is, mint a praktikus és stílusos JBL vezeték nélküli *fejhallgató.

Image

A természet szerelmeseinek, bármilyen időjárás esetén.

A ŠKODA merchandising mindazoknak, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket, kiegészítőket is kínál: stílusos outdoor ruházatot, de olyan praktikus tárgyakat is, mint egy élénkzöld *sapka (mindig könnyű megtalálni), egy praktikus *termálpalack, egy egyszerű hátizsák vagy *teleszkópos túrabotok.


Image

Mindenki számára, aki úton van

A ŠKODA ajándéktárgyainak egy egész részlege a divatos kiegészítőknek és a praktikus és stílusos csomagoknak van szentelve. Stílusos városi *hátizsákot, *utazótáskát vagy bőröndöt, valamint elegáns kiegészítőket, például *válltáskát vagy elegáns női bőr *kézitáskát vásárolhat.

Image

Praktikus autós kiegészítők

Hányszor fordult már elő, hogy beszállt az autóba, és eszébe jutott, hogy hiányzik az okostelefonjának a csatlakozókábele? És hogy a tablet, amit a gyerekei hátul használnak, az ülés alatt végzi, amikor először rálép a fékre? Tegye boldoggá magát és autós családját,  szerezzen be egy USB-C kábelt az okostelefonja autóhoz való csatlakoztatásához, egy táblagéptartót vagy akár egy praktikus akasztót, hogy ne gyűrődjenek össze a ruhái.

Image

A fenti cikk képei között szereplő szezonális ajándéktárgyak és tartozékok korlátozott mennyiségben érhetők el, de esetenként előfordulhat, hogy Magyarországon nem kerül forgalmazásra. 

További információkért és megrendeléssel kapcsolatosan forduljon munkatársainkhoz:

Gábor
Drigán
Raktárvezető
Telefonszám 
Mobiltelefonszám 
Fax 
Márton
Laczkó
raktáros
Telefonszám 
Mobiltelefonszám 
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.