Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO február 15-én mutatkozik be
2022.02.08.
Újdonság a ŠKODA-ról

Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO február 15-én mutatkozik be

Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO február 15-én debütál. Ez a cseh autógyártó jelenlegi, MONTE CARLO elnevezéssel ellátott sportos életstílus-változatainak harmadik modellje: A SCALA-hoz és a KAMIQ-hoz hasonlóan az új FABIA ebben a felszereltségi változatban is a jellegzetes dinamikus megjelenésre összpontosít, amellyel a ŠKODA AUTO a Monte Carlo Rallyn elért számos motorsport-sikerének állít emléket. Az új jármű a harmadik MONTE CARLO változat a ŠKODA belépőszintű modelljének történetében.

NEW ŠKODA FABIA MONTE CARLO

Monte Carlo - a név a ŠKODA számos autóversenysikerét dicséri a Monacói Hercegség legendás raliversenyén. A közelmúltban a FABIA Rally2 evo az elmúlt hat év alatt a ŠKODA negyedik győzelmét aratta ott a WRC2 kategóriában, és a márka 15. osztálygyőzelmét összességében. A ŠKODA 2011 óta különböző kompakt modellsorozatok sportos életmódváltozataival emlékezik meg ezekről a sikerekről - ezt a hagyományt folytatja most az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO. A február 15-én debütáló új FABIA csúcsmodell az Active, Ambition és Style felszereltségi szintekhez csatlakozik.


Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO bevezető videóját itt tudja megnézni:

A ŠKODA MONTE CARLO DNS-e

A versenypályán született, az útra épült - ez a ŠKODA MONTE CARLO modelljeinek DNS-ében van: a ŠKODA különböző kompakt modellsorozatainak sportos életmódváltozatai osztoznak ezen a megnevezésen, amelyet a cseh autógyártó 86 évvel ezelőtt vezetett be. Annak örömére, hogy a ŠKODA POPULAR az 1936-os Monte Carlo Rallyn második helyezést ért el az 1500 cm3-ig terjedő kategóriában, a vállalat annak idején egy 70 darabos, limitált szériában kiadott ŠKODA POPULAR MONTE CARLO sorozatot adott ki.

Az első kettős győzelmet a Monte Carlo Rallyn 1977-ben aratta a legendás ŠKODA 130 RS az 1300 cm3-ig terjedő kategóriában.

Az 1990-es években a FAVORIT és a FELICIA is kettős győzelmet aratott, mielőtt a ŠKODA FABIA kiemelkedő rali karrierje megkezdődött.

Számos dobogós helyezést követett a ŠKODA FABIA SUPER 2000 osztálygyőzelme a 2013-as Monte Carlo Rallyn. Utódja, a FABIA R5 (Rally2) 2017-ben és 2018-ban megnyerte a WRC2 kategóriát Monte-Carlóban.

A frissített ŠKODA FABIA Rally2 evo 2021-ben és 2022-ben megismételte ezt a kettős sikert.

Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO a modellsorozat harmadik szériaváltozata, amely a sportos elnevezést viseli. A ŠKODA 2011-ben a FABIA második generációjával vezette be ezt a változatot a kompakt szériamodellek számára, majd 2014-ben a harmadik FABIA-generáció követte. A ŠKODA FABIA negyedik generációja a harmadik modell, amely a ŠKODA SCALA és a ŠKODA KAMIQ mellett a cseh gyártó sportos MONTE CARLO életstílus-változatainak portfóliójához csatlakozik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.