Mentes és Társai Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Kémfotókon az új KAMIQ
2019.02.20.
Újdonság a ŠKODA-ról

Kémfotókon az új KAMIQ

Már csak néhány hét, és teljes szépségében is megcsodálhatjuk az új ŠKODA KAMIQ-ot. Persze egy új modellt nem lehet eleget tesztelni, és ez a KAMIQ esetében sincs másként. Egy ilyen teszt során kapták lencsevégre a legújabb Škodát.

Kémfotók

A KAMIQ lesz a márka harmadik SUV modellje Európában. A név már nem teljesen új, hiszen Kínában már forgalmaznak egy ilyen nevű modellt, azonban műszakilag és kinézetre semmi köze nincs egymáshoz a két autónak.

A KAMIQ több újdonságot is hoz. Az első ŠKODA lesz, amely elől és hátul is dinamikus irányjelzőt kap – a szintén Genfben bemutatkozó SCALA csak hátul kap ilyet – de maga az első irányjelző elhelyezése is újdonság lesz.

A hátsó lámpák kialakítása is megváltozik. A tesztautón ne tévesszen meg a senkit a formája, hiszen jól láthatóan az csak egy matrica. A hagyományos „C” alakú helyzetjelző, amelyet még 15 évvel ezelőtt Thomas Ingenlath, a márka akkori vezetőtervezője talált ki, és a második generációs Octavián mutattak be, új formában mutatkozik majd be.

A KAMIQ a márka MQB padlólemezére épül, 4,15 méter hosszú lesz. Szerepe kettős lesz. Egyrészről a régi YETI tulajdonosoknak nyújthat alternatívát, akik a KAROQ méretét nagynak találják.  Másrészről a 400 literes csomagtartójával pedig a FABIA COMBI alternatívája lehet, amelyről azt rebesgetik, hogy a modellváltással eltűnik a kínálatból.

A KAMIQ lesz az első európai ŠKODA SUV, amelynek az 5. ajtaján a szárnyas nyíl helyett, az elnyújtott ŠKODA feliratot találjuk majd. Premier Genfben, március első napjaiban.
 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.